Referenties

 

Annelies de Groot, directeur Laergo BV

“Sinds 2003 werk ik nauw samen met Christianne van de Pas als collega en opdrachtgever. Christianne’s werk is van hoge kwaliteit en haar autonome oordeelsvorming is ‘spot on’. Haar betrouwbaarheid maakt dat ik altijd weer bij haar terug zal komen voor een vervolgopdracht.”
 

Sacha Gaus, directeur Martin Gaus Academie

“In ons team liepen we aan tegen nogal wat communicatieproblemen - en dus ergernis en frustratie. In de teamtraining ‘In 10 weken van A naar C’ werd niet alleen duidelijk hoe elk van ons in elkaar zit, maar leerden we ook hoe we anders (en beter) met elkaar kunnen communiceren. Voor de onderlinge verhoudingen én de efficiency in de bedrijfsvoering maakte deze training hét verschil.”
 

Drs Eric Brinckmann, directeur landgoed Het Lankheet BV

“De praktijkformule van Christianne is mij uit het hart gegrepen. Al jaren wordt er veel te veel rondom HR heengebouwd aan meetsystemen, organisatiescans en loonsystematieken.
Terug naar de kern van het personeelbeleid, met directe belangenbehartiging, duidelijke één-op-één communicatie en heldere organisatiewaarden, geeft de medewerkers weer gelegenheid om daadwerkelijke verbinding te ervaren. Dat is wat Christianne’s benadering mijns inziens biedt, helder en praktisch vertaald naar de eisen van deze tijd.”
 

Erwin van Zeelt, eigenaar YellowPirates l Communicatie zonder vrees

“Met inspirerende gesprekken een heldere en nieuwe koers uitgezet. Hijs de zeilen voor een frisse organisatie-wind!”


Ineke van Herwijnen, directeur Koninklijke Hondenbescherming

"Voor een discussiemiddag met diverse beroepsgroepen uit het hondenwerkveld hebben wij zeer plezierig samengewerkt met Christianne. Christianne werkt met zowel enthousiasme als veel oog voor detail. Ze heeft een goede ‘feel’ voor de organisatieomgeving. De energie die ze in de opdracht steekt, werkt positief op alle betrokkenen!"


Marcel van de Pas, Leading Smartphones Business Africa Lenovo Vibe & Moto

“Christianne offers a very interesting alternative for your traditional organization practice! Innovation is your best way forward ...”

 

Geïnteresseerd?  Contact